Τα καλά του ήλιου - Όλα όσα θετικά κάνει στον οργανισμό 1

Η βιταμίνη D μας κάνει καλό

Ονομάζεται «βιταμίνη του ήλιου» και είναι τόσο πολύτιμη για το σώμα μας. Η βιταμίνη D είναι τόσο σημαντική και απαραίτητη για την υγεία μας, που κάνει τον ήλιο «σύμμαχό» μας.

Μπορεί να λατρεύουμε να κάτσουμε στον καναπέ και να ξεκουραστούμε μετά από μια εβδομάδα έντασης και πολλών υποχρεώσεων, ωστόσο, το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να βγούμε μια βόλτα και να απολαύσουμε τον ήλιο.

Ο καθαρός αέρας και το φως μας δίνουν μια καλή δόση της βιταμίνης D, η οποία μπορεί να βελτιώσει τη διάθεσή μας.

Συνεχίστε την ανάγνωση στο αρχικό δημοσίευμα

Πηγή: iefimerida.gr

 

Τα πνευματικά δικαιώματα των δημοσιευμένων άρθρων και σε ότι αναπαράγεται ή αναδημοσιεύεται μέσω του zeliosgi.gr ανήκουν στις πηγές και στους αρχικούς συντάκτες και δημιουργούς τους. Εφόσον κάποιο δημοσιευμένο άρθρο δεν έχει ως συντάκτη κάποιο μέλος της ομάδος του zeliosgi.gr θα αναφέρεται πάντα η πηγή με σύνδεσμο στο πρωτότυπο άρθρο. Το zeliosgi.gr δε φέρει ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες των αναδημοσιευμένων άρθρων. Δεδομένου του πλήθους των δεδομένων και της ταχύτητας διάδοσης των πληροφοριών που προσφέρει το internet, είναι πιθανό να γίνει χρήση στις σελίδες του zeliosgi.gr περιεχομένου που ενδεχομένως να μην επιθυμεί ο αρχικός δημιουργός ή ιδιοκτήτης. Σε αυτή την περίπτωση δεσμευόμαστε να αποσύρουμε το εν λόγω περιεχόμενο άμεσα έπειτα από επικοινωνία μαζί μας.