Κοκτέιλ πάρτι με ζωντανή μουσική 1
 

Την τελευταία Παρασκευή του Αυγούστου σας προσκαλούμε να αποχαιρετίσουμε μαζί το φετινό καλοκαίρι… σε ένα ανατρεπτικό καλοκαιρινό κοκτέιλ πάρτι με ζωντανή μουσική, μόνο για τους φίλους του Βοτανικού Κήπου “Ζέλιος Γη” και τους φίλους τους.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 27 Αυγούστου κι ώρα 22:00 διοργανώνουμε ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι με “Συνεπιβάτες” μας τον Τάκη Φωλιά (κιθάρα/τραγούδι), το Διονύση Ρήγαλο (μπουζούκι/ούτι), τον Κωστή Πατσιάλο (πλήκτρα/ενορχήστρωση)  και την Μαρία Σακελλάρη (τραγούδι).

Τι καλύτερο από μια όμορφη βραδιά, κάτω από τον έναστρο αυγουστιάτικο ουρανό, ακούγοντας όμορφα τραγούδια και πίνοντας δροσιστικά κοκτέιλ; Πλημμυρισμένοι από νότες κι όμορφα τραγούδια που όλοι γνωρίζουμε κι αγαπάμε, θα σιγοτραγουδήσουμε και θα σχηματίσουμε μια όμορφη παρέα.

Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλώ πραγματοποιήστε online την κράτηση σας μέσα από την ιστοσελίδα του Κήπου https://www.zeliosgi.gr/appointments/#events, δηλαδή μπαίνοντας στο site μας στην καρτέλα Δραστηριότητες –> Events και συμπληρώνοντας τα απαραίτητα πεδία. Για την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης και την ασφάλεια όλων μας θα υπάρξει περιορισμός των ατόμων, καθώς ο χώρος του θεάτρου, όπου θα πραγματοποιηθεί η συναυλία, είναι περιορισμένος.

Η είσοδος για τα Μέλη του Κήπου θα είναι δωρεάν. Η τιμή εισιτηρίου, αν θέλετε να προσκαλέσετε τους φίλους σας (μη μέλη του Κήπου) είναι 4,00€ / άτομο. Η τιμή του κοκτέιλ θα είναι στα 5,00€.

Ώρα προσέλευσης: 21:30