Δραστηριότητες στο Βοτανικό Κήπο Ζέλιος Γη 1
Η άνοιξη είναι εδώ, η ημέρα μεγαλώνει, η φύση ντύνεται με τα πιο λαμπερά χρώματά της κι ο Κήπος μας είναι ανοιχτός και σας περιμένει να σας υποδεχθεί κι αυτή τη σεζόν!

Αυτή τη βδομάδα ξεκινούν κι οι δραστηριότητες μας με μία νέα δραστηριότητα που θα ξεσηκώσει τους μικρούς μας φίλους.

Την Κυριακή 31 Μαρτίου Παιχνίδια Δράσης για παιδιά μεγαλύτερα των 4 ετών.

Θα δημιουργηθούν δύο τμήματα για να επιλέξετε, αναλόγως της ηλικιακής ομάδας που βρίσκεται το παιδί σας.

  • 11:00 για παιδιά 4 έως και 6 ετών
  • 12:00 για παιδιά μεγαλύτερα των 6 ετών

Η δραστηριότητα θα είναι διάρκειας  ~50 λεπτών.

Κόστος συμμετοχής: 3€ για τα Μέλη του Κήπου και 6€ για τα μη Μέλη (Στα 6€ δεν συμπεριλαμβάνεται η τιμή του εισιτηρίου εισόδου). Για τη συμμετοχή απαιτείται προκράτηση θέσης. Σε περίπτωση ακύρωσης, παρακαλώ επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας γιατί ο αριθμός των θέσεων θα είναι περιορισμένος.

Τα παιδιά θα συντονίζει κι επιβλέπει έμπειρος εμψυχωτής – γυμναστής κι η παρουσία των γονιών – κηδεμόνων στο χώρο διεξαγωγής της δραστηριότητας δεν είναι απαραίτητη.

Για κρατήσεις θέσεων https://www.zeliosgi.gr/appointments/, ή μέσω της ιστοσελίδας μας, δηλαδή, επιλέγοντας Δραστηριότητες και συμπληρώνοντας τα απαιτούμενα πεδία.

Σας περιμένουμε, μικρούς και μεγάλους, να περάσετε μαζί μας ένα ανέμελο, όμορφο και γεμάτο δράση Σαββατοκύριακο μέσα στη φύση.

 

*Σε περίπτωση σχετικής πρόβλεψης για δυσμενείς καιρικές συνθήκες κι ακύρωσης της δραστηριότητας, σας αποστέλλουμε σχετική ενημέρωση στο email που δηλώνετε την κράτηση σας.