Παραμύθι στον Κήπο Κυριακή 19 Ιουνίου 1
Την Κυριακή 19 Ιουνίου φέρνουμε μια διαδραστική εμπειρία για τα παιδιά.

Οι μικροί μας φίλοι ηλικίας από 3 έως και 12 χρονών, θα ακούσουν ένα παραμύθι για τον θαυμαστό κόσμο που ζούμε και τη διατήρηση της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς του πλανήτη μας. Η εμπειρία περιλαμβάνει αφήγηση παραμυθιού, ζωγραφική σε βαζάκι, κουκλοθέατρο και κινητικό παιχνίδι.
Η δραστηριότητα θα λάβει μέρος στο χώρο του Βούδα στο γκαζόν μέσα στη σκιά.

Θα δημιουργηθούν δυο τμήματα για να επιλέξετε την ώρα που σας εξυπηρετεί. Το πρώτο θα είναι στις 11:00 και το δεύτερο στις 12:10.

Η δραστηριότητα θα είναι διάρκειας ~60 λεπτών.

Για τη συμμετοχή στη δραστηριότητα απαιτείται προκράτηση θέσης.

Κόστος συμμετοχής: 3€ για τα Μέλη του Κήπου και 6€ για τα μη Μέλη. Για τη συμμετοχή απαιτείται προκράτηση θέσης μέχρι και το πρωί του Σαββάτου. Σε περίπτωση ακύρωσης, παρακαλώ επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας γιατί ο αριθμός των θέσεων θα είναι περιορισμένος.

Για κρατήσεις θέσεων https://www.zeliosgi.gr/appointments/ , ή μέσω της ιστοσελίδας μας, δηλαδή, επιλέγοντας Δραστηριότητες και το τμήμα που επιθυμείτε.

Σας περιμένουμε όλους να απολαύσουμε την ανοιξιάτικη φύση, χαρίζοντας ανέμελες κι ευχάριστες στιγμές σε εμάς και τις οικογένειες μας.

Παράλληλα να σας ενημερώσουμε ότι στις 26 Ιουνίου ετοιμάζουμε το πρώτο σεμινάριο κατασκευής σαπουνιού για ενήλικες. Ένα σεμινάριο το οποίο καλύπτει τη πρώτη επαφή μας με τη κατασκευή φυσικού σαπουνιού στο σπίτι. Ο έμπειρος χημικός του ΑΠΘ Χατζής Μιχάλης θα μας μεταφέρει τις γνώσεις του και εμπειρίες του ώστε να αποφύγουμε τα λάθη και να φτιάξουμε γρήγορα και εύκολα το δικό μας φυσικό σαπούνι. Πληροφορίες – κρατήσεις εδώ