Κεραμική για τους μικρούς μας φίλους 1
Η δραστηριότητα που αγαπούν οι μικροί μας φίλοι έρχεται για ακόμη μία φορά στον Κήπο μας.

Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου κι ώρα 12:00 χριστουγεννιάτικο εργαστήριο κεραμικής για παιδιά μεγαλύτερα των 4 ετών θα βγάλουν τον αγγειοπλάστη που κρύβουν μέσα τους και θα δημιουργήσουν χριστουγεννιάτικα στολιδια ή ό,τι η φαντασία τούς τους υποδείξει. Φορέστε πρόχειρα ρούχα, εξοπλιστείτε  με ευχάριστη και δημιουργική διάθεση, ακούστε τις οδηγίες της έμπειρης αγγειοπλάστου μας που θα σας μυήσει στην πανάρχαια και διαχρονική τέχνη της κεραμικής και περάστε ένα όμορφο κυριακάτικο πρωινό με την οικογένεια ή/και τους φίλους σας.

Η δραστηριότητα θα είναι διάρκειας  ~50 λεπτών κι απευθύνεται σε παιδιά μεγαλύτερα των 4 χρόνων.

Κόστος συμμετοχής: 2€ για τα Μέλη του Κήπου και 4€ για τα μη Μέλη (Στα 4€ δεν συμπεριλαμβάνεται η τιμή του εισιτηρίου εισόδου) . Για τη συμμετοχή απαιτείται προκράτηση θέσης. Σε περίπτωση ακύρωσης, παρακαλώ επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας γιατί ο αριθμός των θέσεων θα είναι περιορισμένος.

Για κρατήσεις θέσεων https://www.zeliosgi.gr/appointments/, ή μέσω της ιστοσελίδας μας, δηλαδή, επιλέγοντας Δραστηριότητες και και συμπληρώνοντας τα απαιτούμενα πεδία.

Σας περιμένουμε, μικρούς και μεγάλους, να περάσετε μαζί μας ένα ανέμελο, όμορφο, δημιουργικό σαββατοκύριακο μέσα στη φύση.

 

*Σε περίπτωση σχετικής πρόβλεψης για δυσμενείς καιρικές συνθήκες κι ακύρωσης της δραστηριότητας, σας αποστέλλουμε σχετική ενημέρωση στο email που δηλώνετε την κράτηση σας.