Ειδοποίηση λόγω καύσωνα 1
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω των συνθηκών καύσωνα που παρατηρούνται στην περιοχή μας αποφασίσαμε ο Κήπος να παραμείνει κλειστός από την Παρασκευή το μεσημέρι έως και την Κυριακή 16/07/2023.
Ο καύσωνας αυτός έλαβε την ονομασία «Κλέων» κι εντάσσεται στα Επικίνδυνα Καιρικά Φαινόμενα με διάρκεια τουλάχιστον έξι ημερών, σύμφωνα με το επικαιροποιημένο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Ενημερωθείτε για τις οδηγίες προστασίας σας και τις οδηγίες πρόληψης των επιπτώσεων από την εμφάνιση υψηλών θερμοκρασιών που εξέδωσαν η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και το Υπουργείο Υγείας, αντίστοιχα.

Μεριμνήστε για τα μέλη της οικογένειάς σας που πάσχουν από χρόνια νοσήματα, τα βρέφη, τα παιδιά και τους ηλικιωμένους.
Φροντίστε η διατροφή σας να αποτελείται από ελαφρά και μικρά γεύματα, πίνετε άφθονα υγρά (νερό και χυμούς φρούτων), κάντε χλιαρά ντους κατά τη διάρκεια της ημέρας κι αν χρειαστεί τοποθετείστε υγρά καλύμματα στο κεφάλι και στο λαιμό.
Αποφύγετε την ηλιοθεραπεία, τη βαριά σωματική εργασία ακόμη και το βάδισμα κάτω από τον ήλιο και παραμείνετε σε σκιερά και δροσερά μέρη.

Σας περιμένουμε όλους και πάλι κοντά μας από την ερχόμενη βδομάδα να απολαύσουμε παρέα την μαγεία της φύσης.