Βοτανικός Κήπος
Halloween σημαίνει "Κέρασμα ή πείραγμα;" 1
Συνεχίζουμε τις δραστηριότητες μας μέσα στο κλίμα της εποχής… της μετάβασης, δηλαδή, από το καλοκαίρι προς το χειμώνα… ότι παραδοσιακά αφορούσε το Halloween!

Μέσα στα έθιμα του Halloween είναι και τα γλυκά κεράσματα! Βέβαια υπάρχει και το ενδεχόμενο κάποιος να αρνηθεί το κέρασμα… και τότε θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος για το απαιτούμενο πείραγμα!

Μια διασκεδαστική και δημιουργική δραστηριότητα για τα παιδιά, έρχεται αυτό το Σαββατοκύριακο 9-10 Οκτωβρίου 2021 με τέσσερα διαφορετικά τμήματα για να επιλέξετε αυτό που σας εξυπηρετεί! Πιο συγκεκρίμενα, το Σάββατο θα υπάρξουν δύο τμήματα, στις 12:00 και στις 15:00 και την Κυριακή άλλα δύο τμήματα στις 12:30 και στις 15:00. Η διάρκεια του κάθε τμήματος θα είναι περίπου 1 ώρα.

Τα παιδιά, ηλικίας 4 -13 χρόνων, θα περάσουν ευχάριστα το χρόνο τους φτιάχνοντας κουλουράκια…  κουλουράκια διαφορετικά…κουλουράκια μαγικά…  κουλουράκια τρομακτικά.. κουλουράκια που δεν μπορείς να φας αλλά νηστικός δεν μένει κανείς!!! Η αποκάλυψη της μυστικής συνταγής θα γίνει εκείνη τη στιγμή για όσους τυχερούς προλάβουν να κλείσουν θέση! Μη ξεχάσετε να φορέσετε πρόχειρα ρούχα!

Για τη συμμετοχή στις δραστηριότητες απαιτείται προκράτηση θέσης στην ιστοσελίδα του Κήπου. Οι θέσεις θα “ανοίξουν” λίγες ημέρες πριν τη δραστηριότητα.

Μη λείψει κανείς!