Η δραστηριότητα στη φύση που έχει ευεργετικές ιδιότητες στο σώμα και το πνεύμα 1

Ο,τι πιο εύκολο μπορείς να κάνεις

ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ

Οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι κάθε άσκηση κάνει κάνει καλό στην υγεία μας. Οταν όμως βρισκόμαστε στη φύση τα οφέλη είναι πολλαπλά για τον οργανισμό μας και ιδίως για το μυαλό μας.

Αν θεωρείς ότι το σταυρόλεξο και τα παζλ είναι ο μόνος τρόπος για να εξασκήσεις το μυαλό σου, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις. Εκτεταμένες έρευνες έχουν αποδείξει ότι η επαφή μας με τη φύση έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα στο σώμα και στο μυαλό. Οσο πιο κοντά βρίσκεται κανείς στη φύση, τόσο πιο μεγάλα οφέλη αποκομίζει για την υγεία του.

Οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι μια συγκεκριμένη δραστηριότητα στη φύση αποτελεί μια εξαιρετική μορφή άσκησης, που προσφέρει τόσο σωματικά όσο και διανοητικά οφέλη…

Συνεχίστε την ανάγνωση στο αρχικό δημοσίευμα

Πηγή: iefimerida.gr

 

Τα πνευματικά δικαιώματα των δημοσιευμένων άρθρων και σε ότι αναπαράγεται ή αναδημοσιεύεται μέσω του zeliosgi.gr ανήκουν στις πηγές και στους αρχικούς συντάκτες και δημιουργούς τους. Εφόσον κάποιο δημοσιευμένο άρθρο δεν έχει ως συντάκτη κάποιο μέλος της ομάδος του zeliosgi.gr θα αναφέρεται πάντα η πηγή με σύνδεσμο στο πρωτότυπο άρθρο. Το zeliosgi.gr δε φέρει ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες των αναδημοσιευμένων άρθρων. Δεδομένου του πλήθους των δεδομένων και της ταχύτητας διάδοσης των πληροφοριών που προσφέρει το internet, είναι πιθανό να γίνει χρήση στις σελίδες του zeliosgi.gr περιεχομένου που ενδεχομένως να μην επιθυμεί ο αρχικός δημιουργός ή ιδιοκτήτης. Σε αυτή την περίπτωση δεσμευόμαστε να αποσύρουμε το εν λόγω περιεχόμενο άμεσα έπειτα από επικοινωνία μαζί μας.