Πρόγραμμα δραστηριοτήτων για τη νέα εβδομάδα 1
Μια νέα εβδομάδα ξεκινά.. Μια εβδομάδα με νέες δραστηριότητες και πολύ κέφι!

Σας υπενθυμίζουμε ότι την Παρασκευή 27 / 08 στις 21:30 είναι το κόκτειλ πάρτι. Μια βραδιά γεμάτη πολύχρωμα κοκτέιλς, κέφι, ζωντάνια και χαμόγελα για να αποχαιρετήσουμε όλοι μαζί το καλοκαίρι!

Για κρατήσεις θέσεων: https://www.zeliosgi.gr/appointments/#events

Η είσοδος για τα Μέλη του Κήπου θα είναι δωρεάν.

Η τιμή εισιτηρίου για μη μέλη του θα είναι 4,00€ / άτομο.

——————–

Το Σάββατο 28/08 στις 18:30 μικροί – μεγάλοι γινόμαστε μία παρέα, σχηματίζουμε τη δική μας ομάδα και παίζουμε το Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού! Άπλετη διάθεση για ψάξιμο, καθαρό μυαλό για την επίλυση των γρίφων κι αθλητικά παπούτσια θα σας βοηθήσουν να φτάσετε εσείς πρώτοι στον τερματισμό!

Ετοιμάστε την πεντάδα σας, δηλώστε συμμετοχή κι ελάτε να παίξουμε και να γίνουμε όλοι παιδιά! Μέγιστος αριθμός ατόμων ανά ομάδα: 5 άτομα, χωρίς όριο ηλικίας. Υποχρεωτική συμμετοχή, τουλάχιστον, δύο ενηλίκων ανά ομάδα! Κάντε εσείς το συνδυασμό ατόμων. Μπορεί να είναι μια οικογένεια ή δύο οικογένειες μαζί ή μια παρέα φίλων!

Η δραστηριότητα παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ για ΟΛΟΥΣ. Απαιτείται ημερήσιο εισιτήριο εισόδου ή ενεργή Κάρτα Μέλους στον Κήπο.

——————–

Την Κυριακή 29/08 στις 12:00 οι μικροί μας φίλοι ηλικίας 4 – 12 ετών μεγαλουργούν…  και μετατρέπονται σε σεφ συμμετέχοντας στη δραστηριότητα Μαγειρικής! Με αγνά υλικά από τον Κήπο θα προετοιμάσουν ένα πιάτο γεμάτο γεύση κι άρωμα, ενώ παράλληλα  θα γνωρίσουν , θα μυρίσουν, θα γευτούν τα πολύτιμα μεσογειακά μυρωδικά – βότανα του τόπου μας.

Το κόστος συμμετοχής στην μαγειρική είναι 3.00€ , πλέον της τιμής του εισιτηρίου εισόδου. Για τα μέλη του Κήπουη δραστηριότητα παρέχεται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

——————–

Για δηλώσεις συμμετοχής σε οποιαδήποτε δράση επιθυμείτε παρακαλώ πραγματοποιήστε online την κράτηση σας μέσα από την ιστοσελίδα του Κήπου https://www.zeliosgi.gr/appointments/

Για τη συμμετοχή σας απαιτείται προκράτηση θέσης. Σε περίπτωση ακύρωσης, παρακαλώ επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας γιατί ο αριθμός των θέσεων θα είναι περιορισμένος. Επίσης, σε περίπτωση μη συμπλήρωσης του απαιτούμενου αριθμού συμμετοχών οι δραστηριότητες ενδέχεται να ακυρωθούν ή να μεταφερθούν σε νέα ημερομηνία. Θα υπάρξει σχετική ενημέρωση των ενδιαφερομένων.