Βοτανικός Κήπος
Έτοιμοι για δραστηριότητες; 1
 

Ένα δραστήριο Σαββατοκύριακο είναι προ των πυλών!

 

Το Σάββατο 24 Ιουλίου στις 18:30 έρχεται η μουσική στον Κήπο για να πλημμυρίσει τα παιδιά ήχους και κίνηση!

Την Κυριακή 25 Ιουλίου στις 10:30 και στις 11:45, δύο τμήματα αγγειοπλαστικής, για να επιλέξετε αυτό που σας εξυπηρετεί!

 

Λίγα λόγια για τις δραστηριότητες:

  • Μουσική στον Κήπο

Η μουσική στον Κήπο συνδυάζει ένα πλήρες πρόγραμμα Μουσικοκινητικής Αγωγής και πληθώρα κινητικών δραστηριοτήτων, όπως: παιχνίδια, τραγούδια, χορό, μουσικά όργανα κ.α. βοηθώντας έτσι το παιδί να εκφράσει τα συναισθήματα του, να κοινωνικοποιηθεί, να εξερευνήσει και να διασκεδάσει μέσο της μουσικής και του δημιουργικού παιχνιδιού.

Η “Μουσική στον Κήπο” απευθύνεται σε παιδια από 4 έως και 10 χρονών.

 

  • Αγγειοπλαστική

Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να μαθουν την ιστορία της πανάρχαιας τέχνης της κεραμικής και ταυτόχρονα να δημιουργήσουν τα δικά τους κεραμικά.

Η αγγειοπαστική απευθύνεται σε παιδια από 4 έως και 14 χρονών.

 

Για τη συμμετοχή στις παραπάνω δραστηριότητες απαιτείται προκράτηση θέσης μέχρι και το πρωί του Σαββάτου. Σε περίπτωση ακύρωσης, παρακαλώ επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας γιατί ο αριθμός των θέσεων θα είναι περιορισμένος.

Το κόστος συμμετοχής της κάθε δραστηριότητας είναι 3.00€ , πλέον της τιμής του εισιτηρίου εισόδου.

Για τα παιδιά των μελών του Κήπου οι δραστηριότητες παρέχονται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ .

Για κρατήσεις θέσεων https://www.zeliosgi.gr/appointments/ , ή μέσω της ιστοσελίδας μας, δηλαδή, επιλέγοντας Δραστηριότητες και το τμήμα που επιθυμείτε.

Σας περιμένουμε, μικρούς και μεγάλους, να περάσετε μαζί μας ένα ανέμελο, όμορφο, δημιουργικό σαββατοκύριακο μέσα στη φύση.