Οι δραστηριότητες μας για αυτή την εβδομάδα 1

Την Παρασκευή 13 Αυγούστου στις 17:50 και στις 19:00 έρχεται η μουσική στον Κήπο για να πλημμυρίσει τα παιδιά κέφι, ζωντάνια, ήχους και κίνηση! Πρόκειται για ένα πλήρες πρόγραμμα Μουσικοκινητικής Αγωγής με πληθώρα κινητικών δραστηριοτήτων, όπως: παιχνίδια, τραγούδια, χορό, μουσικά όργανα κ.ά. βοηθώντας έτσι το παιδί να εκφράσει τα συναισθήματα του, να κοινωνικοποιηθεί, να εξερευνήσει και να διασκεδάσει μέσω της μουσικής και του δημιουργικού παιχνιδιού.

 

Το Σάββατο 14 Αυγούστου στις 17:50 και στις 19:00 εργαστήρια κηροπλαστικής. Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να κατασκευάσουν τα δικά τους κεριά, τα οποία θα πάρουν μαζί τους στο τέλος του εργαστηρίου.

Οι δραστηριότητες απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας από 4 έως και 12 ετών.

Και για τις δύο δραστηριότητες θα πραγματοποιηθούν δύο διαφορετικά τμήματα, για να επιλέξετε την ώρα που σας εξυπηρετεί!

Για τη συμμετοχή σας απαιτείται προκράτηση θέσης. Σε περίπτωση ακύρωσης, παρακαλώ επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας γιατί ο αριθμός των θέσεων θα είναι περιορισμένος.

Το κόστος συμμετοχής της κάθε δραστηριότητας είναι 3.00€ , πλέον της τιμής του εισιτηρίου εισόδου.
Για τα παιδιά των μελών του Κήπου οι δραστηριότητες παρέχονται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.
Για κρατήσεις θέσεων https://www.zeliosgi.gr/appointments/ , ή μέσω της ιστοσελίδας μας, δηλαδή, επιλέγοντας Δραστηριότητες και το τμήμα που επιθυμείτε.

Σας περιμένουμε να δημιουργήσουμε όμορφες εμπειρίες κι αναμνήσεις για τα παιδιά μας μέσα στη φύση.