Λίγο πριν σας αποχαιρετήσουμε για τη φετινή χρονιά, αποφασίσαμε να προετοιμάσουμε μαζί το εορταστικό τραπέζι των Χριστουγέννων μέσω των δύο δραστηριοτήτων που θα γίνουν αυτό το Σαββατοκύριακο στον Κήπο.

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο στις 9 Δεκεμβρίου στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί η πολυαγαπημένη δραστηριότητα της μαγειρικής, όπου μικροί και μεγάλοι σηκώνουμε μανίκια και “μπαίνουμε” στην κουζίνα του Κήπου για να προετοιμάσουμε μια άκρως δυναμωτική και θρεπτική σούπα, ιδανική για πρώτο πιάτο στο εορταστικό τραπέζι αλλά και πολυβιταμινούχα για να αποφύγουμε τις χειμωνιάτικες ιώσεις!

Θα δημιουργηθεί μια μεγάλη παρέα μαγείρων, οι οποίοι θα γευματίσουν στο τέλος το δημιούργημα τους ή όσοι επιθυμούν θα το πάρουν μαζί τους.

Η δραστηριότητα θα είναι διάρκειας  ~50 λεπτών κι απευθύνεται σε όλη την οικογένεια.

Κόστος συμμετοχής: 5€ για τα Μέλη του Κήπου και 7€ για τα μη Μέλη (Στα 7€ δεν συμπεριλαμβάνεται η τιμή του εισιτηρίου εισόδου) . Για τη συμμετοχή απαιτείται προκράτηση θέσης. Σε περίπτωση ακύρωσης, παρακαλώ επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας γιατί ο αριθμός των θέσεων θα είναι περιορισμένος.

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου οι μικροί μας φίλοι (ηλικίας άνω των 5 ετών) θα έουν την ευκαιρία να μεγαλουργήσουν δημιουργώντας μια ιδιαίτερη χριστουγεννιάτικη κατασκευή , ιδανική για να κοσμήσει το χριστουγεννιάτικο τραπέζι! Η δραστηριότητα θα πραγματοποιηθεί στο νέο, κλειστό μας χώρο!

Θα δημιουργηθούν τρία τμήματα για να επιλέξετε αυτό που σας εξυπηρετεί. Οι ώρες έναρξης θα είναι στις 11:00, Στις 12:00 και στις 13:00.

Η δραστηριότητα θα είναι διάρκειας  ~50 λεπτών κι απευθύνεται σε παιδιά μεγαλύτερα των 5 χρόνων.

Κόστος συμμετοχής: 4€ για τα Μέλη του Κήπου και 6€ για τα μη Μέλη (Στα 6€ δεν συμπεριλαμβάνεται η τιμή του εισιτηρίου εισόδου) . Για τη συμμετοχή απαιτείται προκράτηση θέσης. Σε περίπτωση ακύρωσης, παρακαλώ επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας γιατί ο αριθμός των θέσεων θα είναι περιορισμένος.

Για κρατήσεις θέσεων https://www.zeliosgi.gr/appointments/, ή μέσω της ιστοσελίδας μας, δηλαδή, επιλέγοντας Δραστηριότητες και και συμπληρώνοντας τα απαιτούμενα πεδία.

Σας περιμένουμε, μικρούς και μεγάλους, να περάσετε μαζί μας ένα ανέμελο, όμορφο, δημιουργικό σαββατοκύριακο μέσα στη φύση.

 

*Σε περίπτωση σχετικής πρόβλεψης για δυσμενείς καιρικές συνθήκες κι ακύρωσης της δραστηριότητας, σας αποστέλλουμε σχετική ενημέρωση στο email που δηλώνετε την κράτηση σας.